Kommercielle partnerskaber

Vores rejse er lige begyndt

Et stærkt, økonomisk fundament er forudsætningen for at skabe et bæredygtigt håndboldfællesskab i Aarhus.

Den almennyttige håndboldfond, der etableres pr. april 2023, vil støtte håndboldaktiviteter bredt i de århusianske håndboldforeninger og dermed skabe grundlaget for det talentarbejde, som i sidste ende er livsnerven for Aarhus HC

Aarhus HC (Aarhus Handball Club ApS) står for drift og udvikling af vores fælles tophold og dermed også for de kommercielle aktiviteter omkring holdet.

Aarhus HC arbejder professionelt og nytænkende med vores kommercielle partnere. Derfor kommer vi også til – løbende – at udvikle og forstærke vores partnerskaber.

Vi vil udfordre de traditionelle sponsor-koncepter, og er i løbende dialog med de virksomheder, som allerede nu har meldt sig som kommercielle samarbejdspartnere i et nyt ambitiøst århusiansk håndboldfællesskab.

Udviklingen af vores samarbejdsaftaler tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds unikke position og behov. Det tager tid – men vi insisterer på at skabe et kommercielt fællesskab, som tager individuelle hensyn.

En lokal netværkspartner har andre behov end en landsdækkende b2c-virksomhed – der også adskiller sig fra den teknologitunge produktionsvirksomhed – men alle skal i Aarhus HC-fællesskabet opleve, at de bliver præsenteret for konkrete fordele og værdiskabende løsninger.

Er du nysgerrig, og vil du vide mere om, hvordan Aarhus HC, kan skabe værdi for din virksomhed, så kontakt os allerede nu.

Netværk ’1 – netværksgruppe med kant

Tanken om at skabe et nyt fællesskab omkring århusiansk håndbold og erhvervsliv tiltaler rigtig mange. Og for flere af vores kommercielle samarbejdspartnere er netværksdelen en afgørende styrke ved det århusianske håndboldfællesskab.

I Netværk’1 mødes deltagerne til morgenmøder 10-12 gange i løbet af sæsonen. Efter deltagernes ønske suppleres der også med et par eftermiddags/aftenarrangementer, hvor det sociale er i højsædet.

Morgenmøderne holdes rundt hos netværkets medlemmer og altid om morgenen fra kl. 730-930, så der fortsat ligger en god arbejdsdag foran os.

Er din virksomhed endnu ikke tilmeldt – så skriv til os:

PadelFriends – netværksgruppe med sved på panden

I samarbejde med Bricks og danbolig Projektsalg og Udlejning er vi værter, når 32 virksomhedsrepræsentanter mødes hver torsdag morgen kl. 7.00 i et af Aarhus’ absolut førende og high end padelcentre: PadelStar i Højbjerg.

I PadelFriends forener vi passionen for padel, netværk og Aarhus.

Vi indleder med padel og runder af med morgenbrød og -kaffe og netværksmøde med fokus på århusiansk by- og erhvervsudvikling.

CykelVenner by Kvist & Jensen

Aarhus HC CykelVenner er netværksgruppen for alle, der er nysgerrige på cykelsporten, som måske selv nyder en tur på landevejen og som gerne vil være lidt klogere på alt fra træning og teknik til udstyr og stjernernes hverdag.

Vi mødes hver tredje onsdag – enten om morgenen eller efter fyraften.

Steffen Kromann, tidligere direktør for Riwal Cycling Team, faciliterer netværket og trækker på sit bagland, så vi kan garantere unikke oplevelser til alle vores CykelVenner.