IT Relation, en af Danmarks største leverandører af cloud hosting til virksomheder, støtter op om den lokale klub, for at styrke udviklingen af et leve- og bæredygtigt håndboldmiljø i Aarhus.

– Det er fantastisk at bakke op om en organisation, der er så stærkt forankret i arbejdet med børn og unge ude i de lokale håndboldhaller. Selvfølgelig er det sjovt at stå på lægterne, når professionelle sportsfolk i verdensklasse klasker bolden op i krydset med et ordentligt schwung – men for os betyder det mindst lige så meget, at vi kan bakke op om en klub, som vores medarbejdere og deres børn kan identificere sig med – og hvor de måske allerede er medlem, fortæller Brian Sørensen, CEO i IT Relation.

Verdenseliten udvikles nedefra
Aarhus HC er stiftet med en vision om at skabe et bæredygtigt og Aarhus-baseret håndboldfællesskab. Det nye Aarhus HC har både høje sportslige ambitioner og sigter mod den absolutte top i dansk herrehåndbold. Samtidig – og som et grundlæggende fundament – er Aarhus organiseret omkring en almennyttig håndboldfond, der skal understøtte hele håndboldmiljøet i byen.

Peter Bredsdorff-Larsen, bestyrelsesmedlem i Aarhus HC, siger om den bæredygtige ide:

– Med etableringen af en almennyttig håndboldfond har vi skabt en unik konstruktion, som fremtidssikrer Aarhus HC og skaber grundlaget for at skabe håndboldsuccesser – både i de lokale foreninger og på vores kommende ligahold. Fonden er under stiftelse, og den kommer til at eje det kommercielle selskab Aarhus HC. Fondens formål bliver at støtte og bakke op om de mange fantastiske håndboldmiljøer, der allerede eksisterer i Aarhus, men som stort set alle mangler ressourcer og sparring. Det kommer vi nu til at levere. Vi bygger med andre ord håndboldfællesskabet nedefra og sikrer dermed en langsigtet og bæredygtig udvikling af foreninger, talentudvikling, og – i sidste ende – et nyt århusiansk flagskib på herresiden.

Med den nye aftale mellem IT Relation og Aarhus HC, tager man nu endnu et stort skridt fremad og opad. En aftale, som er toårig og hvis størrelse underbygger den gensidige ambition om at skabe succes for såvel talentarbejdet som det nuværende 1. divisionshold.

Brian Sørensen bakker op om visionen, om at lade en håndboldklub vokse nedefra:

– I IT Relation tror vi meget på at bygge talenter op både gennem målrettet træning men også gennem gode relationer. Her kan vi spejle os i Aarhus HC og det fantastiske arbejde, der bliver gjort af de frivillige ude i de lokale haller.

Peter Bredsdorff-Larsen er glad for at have fået endnu en partner med på holdet, der deler Aarhus HC’s værdier:

– Når man leder efter en partner til et længerevarende samarbejde, er den fælles forståelse et vigtigt element. Vi ved, at IT Relation sætter samarbejde og relationer forrest – både mellem kolleger og virksomhederne, de leverer til. Det betyder rigtig meget for os, at vi har et værdifællesskab med vores sponsorer, som vi kan bygge videre på, siger han.