Fællesskabet er vores dna

Vi er sammen om Aarhus

Det ligger dybt i vores dna, at Aarhus HC skal fremme eksisterende og nye fællesskaber. På tværs af foreninger og forretninger.

Aarhus HC er opstået i et fællesskab mellem de århusianske håndboldforeninger, og vi vil være en synlig og positiv del af det århusianske kultur- og fritidsliv og bidrage til fællesskabet og mangfoldigheden i vores by.

Det er store ord. Men vi tager hele tiden små skridt.

Inviterer byens mange frivillige til sammenkomster, hylder fællesskabet og frivilligheden, samler frivillige og samarbejdspartnere. Og med etableringen af den nye århusianske håndboldfond vil vi støtte op om de lokale fællesskaber i byens foreninger.

Vil du være med?

Vi samler på gode oplevelser

Er du nysgerrig, har du gode ideer eller vil du bare gerne være en del af fællesskabet – så skriv til vores frivilligheds-stjerne Tenna Askjær på mail tas@aarhushc.dk

Det sorte hjørne

Vores helt igennem fantastiske fangruppe, der er vokset ud af ungdomsafdelingerne i de århusianske håndboldklubber skaber en af Danmarks bedste hjemmebaner.

Ja – faktisk er det ikke særlig århusiansk, hvor håndboldpublikummet er kendt for at være meget tilbagelænet  – men de her vilde, festlige og begejstrede håndbold-fans er allerede ved at spille sig på holdet, som vores faste 8. mand.

Det sorte hjørne har oven i købet deres egen hovedsponsor: 5R people

Vil du være en del af ‘Det sorte hjørne’ – så ta’ fat i Frederik Baltzer: 6085 4032.

Vi spiser sammen

Aarhus HC Madklubben

Den første mandag i hver måned mødes samarbejdspartnere, frivillige og andre ildsjæle omring Aarhus HC i vores madklub på Carlton i byens hjerte.

Hvem kan ikke bruge en ‘køkkenfri’ mandag – når hverdagen rammer.

Her spiser vi skøn hverdagsmad til spo(r)t-pris og kommer godt i gang med ugen og måneden i godt selskab.

Vil du høre mere om Aarhus HC Madklubben – så ta’ fat i Line.