Sammen om Aarhus – sammen i 2023

Vores PadelFriends varmede op med ’Padel Cup 23’ i PadelStar – mens Netværk’1 var på cocktail-kursus og forberedte velkomstdrinks samt trænede i at være bartendere senere på aftenen (tak til Anders Dyrholm fra Orbit, som øsede gavmildt af både viden og våde varer).

S Marketing Og Event ApS (Event&Co) havde sørget for skønne tapas og sprød musik til ørene. Så det blev fredag på en torsdag.

Vi fik også et indblik i arbejdet med at lægge nye lag på vores århusianske håndboldfællesskab, da Steffen Kromann og Peter Bredsdorff-Larsenf ortalte om nye netværk, om samarbejdsklubberne, om de mange frivillige og om arbejdet med at bygge en nytænkt håndbold-organisation op fra bunden. Bæredygtigt. Vi nærmer os det tidspunkt, hvor vores almene håndboldfond er godkendt af myndighederne, og vi for alvor kan udfolde de mange nye muligheder til gavn for alle århusianske håndboldklubber.

Efter godt et halvt år er vi fyldt med gode oplevelser. Og en taknemmelighed over den store opbakning, som hele byen viser til Aarhus HC-projektet.

Tak til CARS.dk, Event&Co og Orbit og til alle vores øvrige samarbejdspartnere, der gjorde torsdag den 26. januar 2023 til endnu en milepæl på vores rejse 🙏.

Foto: Torsten Christensen