Cheftræner Mads Hjortshøj havde få sekunder forinden kaldt til Team Timeout, og han kunne efter kampen glæde sig over, at snakken her blev omsat til mål. Du kan se kampens sidste angreb i videoen her.

– Kampen ender lidt unødvendigt med at blive tæt. Undervejs spiller vi rigtig flot, men har en periode midtvejs i anden halvleg, hvor vi laver for mange fejl, som HC Odense straffer. Den sidste timeout og omsætningen af det sidste angreb var rigtig flot og spillernes evne til at holde hovedet koldt og spille ”klogt” var afgørende i det sidste angreb, siger Mads Hjortshøj.

Teis Horn Rasmussen var i særklasse

En spiller leverede ekstraordinært i går. Med 9 scoringer og en flot forsvarskamp blev Theis Horn Rasmussen man of the match:–

– Teis spiller en flot kamp og er igennem hele kampen træfsikker på sine afslutninger. Han fortjener ros for en flot kamp, lyder det fra Mads Hjortshøj, som nu kan se frem til udekampen på lørdag mod Grindsted:

– Et virkeligt svært sted at spille mod en dygtig modstander, der har fået en flot start på sæsonen. Vi bliver testet på fysikken i denne kamp, og det er vigtigt, at vi er villige til at matche den fysik Grindsted kommer med, siger han.

En kamp, der bliver streamet på Tophåndbold-app’en lørdag kl. 14.30.

Teis Horn Rasmussen blev topscorer med 9 mål (arkivfoto: FotoTrine)