Tabellen lyver ikke: På søndag, den 9. oktober 2022, kl. 18.00 møder vi storsatsende HØJ i en direkte duel om førstepladsen i 1. division. Mon ikke Skæringhallen bliver fyldt…!

Sådan er sport vidunderligt fyldt med overraskelser, følelsesladede øjeblikke og uforudsigelige hændelser. Og når der nu var noget, der ikke gik efter planen, så er det egentlig helt ok.

Med etableringen af en almennyttig håndboldfond (foruden det kommercielle selskab Aarhus HC) vil vi skabe fundamentet til at løfte ALLE dele af det århusianske håndboldfællesskab – til gavn for bredden, talenterne og eliten. Og der er sket mange gode ting i løbet af de blot 4 måneder, der er gået siden vi lancerede Aarhus HC:

  • Vi er blevet godkendt som kontraktklub og har indgået spillerkontrakter med stammen fra sidste sæsons HEI’s 1 divisionshold + kontrakter med spændende spillere udefra som eksempelvis de erfarne ligaspillere målmanden Jens Fredsgaard og playmakeren Chris Jørgensen.
  • Vi har indgået samarbejdsaftaler med næsten 50 virksomheder, som på forskellig vis er en del af det nye fællesskab.
  • Vi har etableret erhvervsnetværket Netværk’1 med nu + 25 virksomheder tilknyttet
  • Vi bidrager til udvikling af U19-træningen på tværs af byens klubber via strukturerede møder og evaluering.
  • Vi har igangsat U23-træning på tværs af byens klubber (med 25 deltagere til første træning)
  • Vi har etableret kontor og administration i Ceres Park med Line Riggelsen som kompetent administrationschef.
  • Vi har etableret PadelFriends (i samarbejde med Bricks A/S og danbolig Aarhus Projektsalg og Udlejning), hvor 32 virkomhedsrepræsentanter mødes hver torsdag morgen til padel og netværk.
  • Vi har afholdt festuge-arrangement på SHARKS, hvor alle byens håndboldfrivillige var inviteret til pool og hygge.
  • Vi har skabt digitale platforme på Facebook, Instagram, Linkedin og aarhushc.dk

Vi oplever en fantastisk opbakning til Aarhus HC. Fra byens håndboldklubber, håndboldinteresserede, byens erhvervsliv – ja, og byens øvrige kulturliv, som alle gerne vil bidrage til og være en del af vores nye fællesskab. Tak til alle – for den overvældende og positive modtagelse. Det bekræfter os i, at planen er helt rigtig.

Skal du med? Måske på søndag i Skæring til topopgør? Eller som gæst til et netværksmøde? Eller som sparringspartner med gode ideer? Ta’ fast i os. Nu begynder de næste fire måneder af vores fantastiske rejse – og der er plads til mange flere.