At der nu kommer endnu et lokalt talent igennem det nye aarhusianske talentmiljø og ind i 1. divisionstruppen glæder talentchef i Aarhus HC, Martin Hjortshøj:

– Det er en milepæl for U19-miljøet, når en af vores U19-spillere belønnes med en kontrakt, så vi er utroligt glade på Peters vegne, men ligeledes på U19-miljøets vegne, siger han.

– Peter Rovelt-Busch har fra sin ankomst i U19-gruppen i Aarhus HC vist et stort engagement. Han er alle dage træningsparat, både på halgulvet og i træninger uden for halgulvet. Peter har desuden et herligt humør og bidrager således altid på en dedikeret måde til gruppens virke. Han har udviklet sig gennem sæsonen, både defensivt og offensivt, og vi har en stor tiltro til, at han kan fortsætte sin gode udvikling som en del af seniortruppen i Aarhus HC, siger Martin Hjortshøj.

Aarhus HC har i denne sæson taget ansvaret for udviklingen af talentarbejdet i Aarhus, så der sportsligt nu er en rød tråd fra det klubforankrede talentarbejde og op til 1, divisionsholdet.

Og sportschef i Aarhus HC, Morten Jensen, glæder sig da -også over, at der i den kommende sæson vil være endnu et Aarhus-talent, som løber på banen for byens hold.

– Peter har allerede vist sine kvaliteter, som indhopper på 1. divisionsholdet i de seneste kampe, og vi er glade for, at vi sammen kan fortsætte den gode udvikling sammen.

#sammenomaarhus