Lørdag var vi en tur i den legendariske Frederiksberghal, hvor FIF bød indenfor. Første halvleg bød på rigtig mange mål. I begge ender. Og først i de sidste 5-10 minutter inden pausen lykkedes det at slå et hul.

–  Det er svært at sige, at kampen bliver afgjort i slutningen af første halvleg, men det lykkedes os at få skabt et forspring på 4 mål, som vi tager med ind i anden halvleg. Her får vi udbygget føringen til 5 mål og holder den føring frem til slutningen af kampen, hvor vi ”bytter” mål med FIF, siger cheftræner Mads Hjortshøj.

Var han bekymret for de mange mål i begyndelsen af kampen, så kunne han til gengæld glæde sig over, at et par gode undertalsforsvar i slutfasen, blev afgørende

– Alexander Kvist kommer ind i slutningen af første halvleg. Han spiller en god kamp og er med flere redninger med til at vi får skab føringen i slutningen af 1.halvleg, lyder det fra cheftræneren.

Vel hjemme i det århusianske igen er truppen begyndt at se frem mod søndagens hjemmekamp, hvor vi får besøg af HC Midtjylland:

– HCM ser meget stærke ud i øjeblikket. Holdet har mange profiler, der alle på dagen kan afgøre kampe. Så defensivt bliver det en stor opgave for os at stå imod deres offensive tryk. Samtidig skal vi selv være endnu dygtigere med bolden, så vi kan skabe chancer, der er store nok til, at vi kontinuerligt kan lave mål på en af de to dygtige målvogtere, som HCM har i truppen. Svær kamp, men vi glæder os, siger Mads Hjortshøj.

Søndagens kamp bliver i øvrigt også den første hjemmekamp, vi spiller i Viby Hallen. Det sker i forlængelse af Grøn Bazar.

Kampstart 17.30.

Arkivfoto: Foto Trine