Nicolaj Nørager – bagspiller med næse for mål – og Lars Mousing – stregspiller med frygtløs fysik – stempler ind i den sorte trøjer til sommer.

Vores sportschef, Morten Jensen, er ikke overraskende en glad mand i de her dage:
– Med Nørager og Mousing får vi tilført liga-erfaring og -kompetencer til truppen og sætter dermed endnu en tyk streg under, at vi har ambitioner om at rykke i ligaen. Samtidig får vi to ualmindeligt positive personligheder tilknyttet. Begge stiller høje krav til sig selv. Kort sagt – to frontløbere, som både i kraft af deres spillemæssige kvaliteter og deres tilgang til træning og tiden med truppen, vil løfte os alle sammen.

Nicolaj Nørager

Nicolaj Nørager var for en håndfuld sæsoner siden med til – som topscorer i 1. division – at spille TMS Ringsted op i ligaen.
– Min sæson i Ringsted står ret klart i min erindring. Det var sjovt at gå på banen som favoritter. Og I Ringsted fik vi skabt en vinderkultur, som også smittede resten af klubben. Det var sjovt, og noget jeg meget gerne oplever igen med Aarhus, siger Nicolaj Nørager, der siden har spillet for Fredericia og nu TTH i ligaen.

Han lægger ikke skjul på, at han også er faldet for ’projektet’ Aarhus HC:
– Det er måske lidt atypisk for en håndboldspiller. Men for mig er det ikke kun spillet på banen, der tæller. Jeg kan mærke, at der i og omkring Aarhus HC brænder en ild for at udvikle og skabe et positivt projekt. Det motiverer mig rigtig meget, at vi er en del af foreningskulturen i Aarhus, og at vi kan se alle i øjnene – både 2. hold, u12-spillere og de mange tilskuere, der bakker op, siger han.

Lars Mousing

Lars Mousing har gennem 12 år været en markant del af ligaen herhjemme for TTH Holstebro og Ribe-Esbjerg HH – med en enkelt afstikker på 2 år til fransk håndbold.
– Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve noget helt nyt. At møde helt nye modstandere og forhåbentlig få nogle fede år, hvor jeg også personligt kan lægge nye lag på mit eget spil

Også for Mousing har mødet med de mange ildsjæle i Aarhus HC fyldt en del på vægtskålen, da han sagde ja tak til at trække i sort:

– Jeg håber meget, at jeg med min erfaring kan bidrage positivt til den rejse, som jeg kan se og mærke, at Aarhus HC er på. Der er ingen tvivl om, at der er et stort skridt fra 1. division op i ligaen. Ikke mindst omkring træningskulturen. Her kan jeg forhåbentlig inspirere og være med til at flytte os opad, siger han.