Weekendens udekamp mod Team Sydhavsøerne bød desværre på første nederlag efter en håndfuld sejre. Derfor vil en sejr på lørdag lune ekstra meget og tilmed sikre, at vi får kontakt til førerholdene i rækken inden den forlængede julepause.

Så en hjemmebanesejr på lørdag er såmænd vores største julegaveønske til Mads Hjortshøj og drengene.

Fra weekendens kamp mod Team Sydhavnsøerne fremhæver cheftræner Mads Hjortshøj særligt Alexander Kvists indhop midt i 1. halvleg:

– Vi har to rigtig dårlige perioder i kampen, der ender med at gøre opgaven med at få point med fra TSØ for stor. Starten af både 1. og 2. halvleg bliver med for mange fejl og for lav kvalitet, hvilket giver TSØ et forspring, som vi kæmper med at få indhentet.

– Alexander Kvist kommer ind midtvejs i 1.halvleg og er med til, at vi langsomt får indhentet det tabte og giver os muligheden for at være helt lige ved pausen. Han er derfor kampens spiller i TSØ.

Nu er truppen i gang med forberedelserne til lørdagens hjemmekamp. En opgave, der kommer til at stille store krav til hele truppen:

– HØJ Elite på hjemmebane bliver en rigtig julegyser. HØJ er en virkelig svær modstander, så det kommer til at kræve en god indsats fra alle, hvis vi skal give os selv en sejr inden julepausen. Vi bliver presset på fysik, fart og kvalitet, så alle mand skal være skarpe og levere på et højt niveau, hvis vi skal vinde.

– Vi håber på, at mange kommer i hallen og kan hjælpe til med at skabe en fantastisk kulisse om årets sidste hjemmekamp – og forhåbentlig endnu en hjemmesejr, siger Mads Hjortshøj.

Kampfakta:

HEI-HØJ – Lørdag 16. december kl. 15.00 – Skæringhallen