Men den manglende atmosfære på tilskuerpladserne lod ikke til at genere vores drenge synderligt. Resultatet 35-21 i vores favør vidnede om en dag, hvor mange ting gik op i en højere enhed. Også selv om det – retfærdigvis – skal nævnes, at Skovbakken kæmper med flere skader hos centrale spillere.

De mange timer i træningslokalet begynder nu at give pote. Cheftræner Tobias Thorsen satte da også ordet ’velforberedt’ på som overskrift til dagens kamp.

– Det var spillernes kamp i dag, og de tager helt tydeligt teten fra start af og viser, at de var velforberedt til dagens kamp. Over hele linjen tager truppen initiativ og ansvar – men især vil jeg fremhæve Chris Jørgensen som i angrebsspillet fik skabt en god ro og rytme på og uden for banen. Og så gav Markus Skov os mange prøver på sine kvaliteter. Sammen med resten af holdet arbejder han benhårdt i træningslokalet, og det begynder vi at se resultaterne af.

Thorsen kan med rette glæde sig over, at pilen peger den rigtige retning. Det forpligter at kalde sig byens hold – og i går viste drengene at de vil og kan gå forrest.

Vi skylder også tak til Skovbakken for at være en del af vores fællesskab omkring talentarbejdet i Aarhus. Det forpligter nemlig også. At være sammen om at give hele byen og alle klubber et løft. #sammenomaarhus

Nu venter der en hjemmekamp mod et af de hold, der har haft svært ved at få point. Roskilde kommer på besøg i Skæringhallen første søndag i advent kl. 18.00

Vi glæder os til at være tilbage i hulen – sammen med vores fantastiske sorte hjørne. Og forhåbentlig med 2 point i adventsgave.

(📸: Foto Trine: Marcus Skov og Chris Jørgensen, arkivfoto)