I Aarhus husker alle håndbold-feinschmeckere, at han for en håndfuld år siden brillerede som ungt talent i U16-18 rækkerne og som første års senior for både HEI, Århus Håndbold (U18) og Skovbakken, lige indtil HC Midtjylland trak i ham.

Nu er der lykkedes os at få Sebastian ’hjem’ til Aarhus, hvor han også allerede bor. Og vi er ovenud begejstrede for, at det er lykkedes at får en spiller med åbenlyst liga-potentiale med på vores ambitiøse rejse.

Morten Jensen fra Aarhus HC’s sportslige ledelse sætter disse ord på Sebastians sportslige kvaliteter:

– Sebastian er på alle måder en ønskespiller for os.  Han er en rendyrket ’goal-getter’, men også god i relationsspillet med skarpe brud, både på ind og udvendig side. Og så er han samtidig en to-vejs spiller med stærk fysik.

Selv siger Sebastian om aftalen med Aarhus HC, der løber to år fra sommeren 2024:

– Jeg glæder mig rigtig meget til at kommer tilbage til Aarhus. Jeg havde nogle fantastiske år som ungdomsspiller og ungsenior og har stadig mange gode venner i både Aarhus HC og Skovbakken.

– Og så tiltaler det mig meget, at man denne gang har grebet håndbold-projektet anderledes an i Aarhus. Med håndboldfonden og stærke bånd til klubberne, er jeg sikker på, at vi kommer til at skabe noget stort i de kommende år.

Stærk kulturbærer
Udover de sportslige kvaliteter fremhæver Morten Jensen også Sebastians professionelle tilgang og personlige egenskaber som en gave for vores – endnu – unge setup i Aarhus HC:

– Sebastian lever og ånder for håndbolden. Han vil på alle måder, også uden for banen, være med til at sætte et positivt præg og løfte vores set-up i den kommende sæson.