32 deltagere fra vores PadelFriend-netværk dystede fra 16 til 18 i den årlige nytårspadel-turnering. Og der blev kæmpet til sidste minut, da årets håneretter skulle fordeles.

Vores digitale platform-leverandør – @Orbit – havde i dagens anledning sendt Anders Dyrholm afsted med sit forrygende cocktail-show, så den halvdel af selskabet, som ikke deltog i padelturneringen, til gengæld fik tips og tricks til at lave forrygende cocktails.

Ingen sag, når ens it-partner også har ekstraordinære bartender-skills. Tak Anders!

Ude af badet sluttede PadelFriends sig til resten af selskabet – og så stod den ellers på kur og kærlighed.

Cars.dk – der lagde hus til festlighederne – står ellers midt i en spændende ombygning (inden for kort tid åbner det store bilhus et nyt Polestar Space). Så umiddelbart er der mere byggeplads end bilhus på Axel Kiers Vej i disse dage. Men sammen med Event&Co var det på forunderlig vis lykkedes vores gode værter at skabe nogle hyggelige og festlige rammer med tapas, vinbar, cocktail-lounge og fadøl.

Det hele bundet sammen af kærlige gensyn, præmieoverrækkelse og -overraskelser – og gode snakke mellem de godt 60 skønne partnere, der bakker op om vores håndboldfællesskab.

Vi glæder os til at dele endnu flere fede oplevelser i 2024