Cheftræner Mads Hjortshøj har da også fokus på de kollektive dyder i træningspassene i denne uge:

– Til kampen søndag vil jeg ikke fremhæve enkelte spillere, men understrege at VI som gruppe skal stå stærkere sammen – både når vi har medvind og det går godt, men også når vi ikke lykkes og skal arbejde lidt hårdere for at lykkes, siger han.

De mange udfald i den seneste kamp skal altså erstattes af et stærkt kollektiv, når vi byder på håndbold i en fyldt Skæringhal på søndag:

– Formen er fin, og vi har alle mand til rådighed. Til træning arbejder vi fortsat med at styrke relationerne i vores angrebsspil og blive bedre til at løse opgaverne i fællesskab defensivt

Søndagens modstander kommer til Aarhus med blot et enkelt point på kontoen. Men det afspejler ifølge Mads Hjortshøj på ingen måder holdets kompetencer:

– HC Odense er et hold der arbejder hårdt og som har mange forskellige kompetencer i deres angrebsspil. De bygger gerne deres angrebsspil op omkring deres dygtige stregspiller, og samtidig har de nogle hårdt skydende bagspillere, der gerne afvikler skud fra distancen. Derudover skal vi nok også forvente at se dem spille 7 mod 6. Et spil de mestrer ret godt, forudser Mads Hjortshøj.

Must win battles:

Ovenpå vores ærgerlige præstation i Vendsyssel bliver det afgørende, at vi som gruppe kommer med et stærkere udtryk og med mere energi. Vi skal være kyniske i vores afslutninger og være bedre til at holde disciplinen defensivt.

Kampstart: 17.30

Skæringhallen – søndag 8. oktboer 2023

Kom i god tid. Billetsalg i døren.