Der var lagt op til fest, da Skive i går var på besøg i Skæringhallen. Aarhus HC’s samarbejdspartnere og frivillige varmede op til dagens opgør med en rafleturnering og stegt flæsk med persillesovs. Og det sorte hjørne plus et stort antal skibonitter skabte en fed kulisse i den lille hal.
 
Endnu engang skulle vi da også være vidner til en gyserafslutning på hjemmebanen.
 
Desværre satte en forfærdelig start på kampen sit præg på begivenhederne. Gennem hele første halvleg havde de sortblusede det rigtig svært offensivt og gik til pause med stillingen 8-13 (undervejs er vi bagud 0-5 og 1-9). Efter et flot comeback i anden halvleg var stillingen 21-21, da der manglede 5 minutter af kampen.
Det glippede dog til sidst – trods endnu en overtalsperiode – og Skive kunne score kampens sidste mål til stillingen 22-24.
Cheftræner Mads Hjortshøj hæfter sig særligt ved en præstation:
– I anden halvleg får vi langsomt kontakt med SFH igen via godt overtalsspil og 7 mod 6 spil, men mest af alt får Alexander Kvist lukket flot af i målet med mange store redninger. Han laver et super flot indhop og er afgørende for, at vi lykkes med at få kontakt med SFH igen og får muligheden for at lave et stort comeback.
 
Næste udfordring for Aarhus HC er lokalopgøret i Odder på lørdag.
– Kampen i Odder bliver svær, så vi har brug for, at alle er bevidste om at opgaven kommer til at kræve maksimal indsats og stor offervillighed, hvis vi skal have 2 point med hjem til Århus, siger Mads Hjortshøj.
Kampen på lørdag i Odder spilles i Spektrum kl. 15.00