Første halvleg sluttede 15-10 efter vel nok de bedste 30 minutter vi har set Aarhus HC levere i denne sæson. Med tempo og præcision i angrebsspillet og konsekvens og fysik i defensiven. I anden halvleg formåede hverken hjemme- eller udehold at holde det høje niveau og tempo fra de første 30 minutter, men det er vi såmænd ikke så ærgerlige over nu.

– Afgørende for kampen i dag blev vores evne til at fastholde et aggressivt forsvar med stor dybde og fysik igennem stort set hele kampen. Defensivt var der mange, der knoklede hele kampen for at holde HCM fra gode chancer. I den anden ende var det dog Mathias Møller, der i særlig grad lyste op. Han leverede på et virkelig højt niveau og med mange mål på afgørende tidspunkter, sagde cheftræner Mads Hjortshøj efter kampen.

Lad det endelig fortsætte i de takter. Nu med fire sejre på stribe er der skabt kontakt til de forreste hold i rækken – og der er for alvor noget at se frem til, når vi i de kommende uger møder Tønder og TSØ på udebane – netop de to hold, vi lige nu ligger lige med i tabellen.

– Søndag tager vi til Tønder, hvor vi skal forsøge at tage point med hjem. En virkelig svær udebane, hvor vi får brug for at levere mindst lige så godt som i dag for at kunne vinde. Tønder er ALTID gode på hjemmebane, så der er en hård opgave igen i den kommende weekend for os, sagde Mads Hjortshøj.

Dagens kamp blev som bekendt afviklet i Vibyhallen. Og det bliver næppe sidste gang. Vores gode venner fra Viby-Håndbold havde skabt en perfekt ramme i den legendariske hal, og publikum kvitterede med kanon stemning – ikke mindst det sorte hjørne, som i dag var samlet fra nord og syd.

I dag var vi for alvor sammen om Aarhus!

(Arkivfoto: Foto Trine)