Holdet kommer med en frisk sejr over Skovbakken i bagagen – så mon ikke de altid hårdt kæmpende vestjyder tørster efter endnu mere Aarhus-blod?

Vores egen cheftræner, Mads Hjortshøj forventer da også, at det bliver et hårdt og intenst opgør, der venter:

– Det bliver en kamp med stor intensitet og fysik. Rækker Møller er et hold, der kæmper i samtlige 60 minutter, og vi skal forvente at skulle gøre det samme, hvis vi skal beholde pointene hjemme. Rækker Mølle består af en lille gruppe meget erfarne spillere (blandt andet Jakob Østergaard, Jørgen Rasmussen) samt en større gruppe yngre spillere, siger Mads.

– Udover fysik bliver det i høj grad også vores evne til at omsætte angreb til mål, som er nøglen til en sejr. Den samlede gruppe bagspillere skal igen løfte sig, så vi offensivt kan levere med endnu større kvalitet i samtlige 60 minutter. Og så skal vi have styr på vores returløb og lave færre tekniske fejl, så vi kan nå hjem i forsvaret. Kort sagt: mere kynisme i afslutningerne og de hurtige beslutninger i angrebsspillet.

Direkte adspurgt er det dog ikke kun de offensive dyder, som ifølge Mads Hjortshøj vil blive kampafgørende:

– Duoen i målet, Jens Fredsgaard og Alexander Kvist, bliver vigtig, hvis vi lykkes med at stå godt i forsvaret. Så vi har brug for, at de tager godt fra.

Kampstart i Skæringhallen, søndag, er kl. 17.30