36årige Jesper Meinby, som oprindeligt er fra Mors, har blandt andet vundet DM med Aalborg. Han kommer nu til at supplere Aarhus HC’s trup i højresiden, hvor han både mestrer højre back og fløj-positionen.

Aarhus HC og Jesper Meinby har indgået en aftale, som gør det muligt at kombinere håndboldkarrieren med et nyt job hos virksomheden 5R People. Her får Jesper Meinby nu mulighed for at dyrke sine faglige kompetencer inden for digitale markedsføring.

5R People er Danmarks største kontaktcenter med mere end 500 ansatte. Og lige fra Aarhus HC’s fødsel har virksomheden markeret sig som en loyal og stærk samarbejdspartner. Aftalen mellem Aarhus HC, Jesper Meinby og 5R People er da også endnu et eksempel på et unikt samarbejde mellem den sportslige sektor i aarhus HC og de kommercielle partnere.

Peter Bredsdorff-Larsen fra Aarhus HC’s sportslige udvalg siger:

– Aarhus kan som by tilbyde både unge og rutinerede spillere et supplement til håndboldkarrieren, som det er svært at finde andre steder. Uanset om det gælder uddannelse, jobmuligheder eller muligheder for spillernes familie. Det er en konkurrencefordel, som allerede nu bidrager positivt til vores sportslige ambitioner. Med Jesper Meinbys på holdet er vores højreside nu komplet, og det bliver en rigtig spændende sæson, vi går i møde.

Jesper Meinby siger selv om skiftet fra ligaen til Aarhus HC:

– Jeg har længe gået med tanken om, hvordan jeg kunne kombinere mine sportslige og faglige ambitioner og karriere. Og med Aarhus HC-aftalen falder alle brikkerne på plads. Truppen ser rigtig spændende ud, og jeg glæder mig til at bidrage med min rutine på et hold, der har et stærkt match af rutine og talent. Og så er det en fantastisk mulighed, at jeg nu kan kickstarte min faglige karriere hos 5R.