Tobias Thorsen:

Spillerne tripper for at få spilletid

Her kan du få et lille indblik i, hvad cheftræner Tobias Søndberg Thorsen tænker om søndagens kamp:
– Det sportslige fokus er selvfølgelig delvis rettet mod os selv og delvis på HØJ. Vi har i de seneste kampe haft en solid defensiv bygget på grundige forberedelser og dygtige forsvarsspillere. Offensivt har vi trænet hårdt på at skabe en bedre relation mellem vores bagspillere og stregspillere, hvilket vi også kommer til at se, lyder det fra en optimistisk træner.
– Det er vores helt store styrke at vi har spillere der tripper for spilleminutter, og at en enkelt spiller kan have en on-dag, når en anden har en off-dag. Det gør vores spil fleksibelt og svært forudsigeligt. Samtidig bliver vi hele tiden bedre og bedre til at forstå hinandens kompetencer.
Selv om der er tale om en (lidt uventet) topkamp, så er det ikke noget der ryster trup og trænere.
– Stemningen i truppen er rolig. Vi føler os klar, har en tro på os selv og går ind til kampen for at vinde. HØJ spiller disciplineret – og den faktor (disciplin) er også nøgleordet for os, når vi skal jagte de 2 point, lyder det fra Tobias.
Trup, trænere og alle frivillige i Aarhus HC er klar på søndag i Skæringhallen, hvor vi lægger ud med U19-ligakamp mellem Aarhus HC og Aalborg kl. 15.45. Så kom ud og hep på de unge talenter (så er du også sikret en plads til 1. divisionspgøret mellem Aarhus HC og HØJ, der fløjtes i gang kl. 18.00).