– Nedrykkerne fra Herreligaen sidste sæson har oprustet sig til årets 1. division med topspillere fra andre hold, så der er ingen tvivl om, at vi skal møde et hold som har lagt billet ind som en af oprykningskandidaterne i år. Det bliver med andre ord en svær kamp på søndag, men vi går til kampen – ligesom mod HØJ på hjemmebane – med en tro på, at vi kan vinde og velvidende, at vi endnu ikke har præsteret på vores absolutte top endnu, siger Tobias Thorsen. Han giver følgende bud på kampens forløb:

– Det centrale for os i kampen mod TMS er at få vendt tilbage til vores gode basis i det defensive, hvor vi før forrige runde var det hold med suverænt færrest mål lukket ind. I den anden ende kommer vi til at arbejde hårdt for målene, da TMS står med en god defensiv base og nogle af 1. divisions største fysiske kapaciteter.

Cheftræneren er – trods nederlaget i Otterup – fortrøstningsfuld før søndagens kamp:

– Vi har over de seneste kampe set en tydelig opadgående scoringsprocent på afslutninger fra 9-10 meter. Så færrest tekniske fejl, skarpest foran mål og ’hvem-der-vil-mest’ kommer til at afgøre kampen på søndag.

(ps. Vores samarbejdspartner Bech Personale har sørget for ekstra ståpladser til Skæringhallen)

#sammenomaarhus