Det var dagen, hvor vi for alvor skulle måle os med de bedste. Og da uret tikkede i mål efter 60 minutter, og hornet lød, var vi så tæt på, som man kan være fra at tage et point fra gæsterne. Kun et misset straffekast efter tid, sendte begge point med til Sjælland.

Det var en – forståeligt – ærgerlig trup og trænerduo, som forlod den fyldte Skæringhal.

– Vi er selvfølgelig langt fra tilfredse, men når skuffelsen nu har lagt sig, er vi glade for, at vi kunne spille lige op med et hold, der kæmpede om ligaoprykning for blot 5 måneder siden (og som også i år har ambitioner om at rykke op i den bedste række, red.), lyder det her dagen derpå fra træner Tobias Thorsen.

– Der var en elektrisk stemning i hallen. Og jeg er sikker på, at det gav os de sidste ekstra procenter og tro på tingene. Vi kan ikke takke de mange fremmødte nok. Vi kommer til at tage en masse læring med fra den her kamp. Ikke mindst fra de sidste 10 minutter. Truppen er ung, men bundsolid. Alle præsterer flot, er rolige og viser kæmpe format undervejs. Og igen var der store præstationer fra mange spillere. Scoringerne blev fordelt på mange hænder, og der var gode målmandspræstationer fra både Fredsgaard og Nørlund.

– Kampen forløb præcis som forventet: Vi lå helt lige, da vi gik ind i de sidste 10 minutter. Det havde vi snakket om og forberedt os på hele ugen. Men marginalerne var ikke på vores side til sidst. Jeg vil dog fremhæve Jakob Bredsdorff, som skal have et kæmpe skulderklap. Uden hans overbevisende præstation i anden halvleg, havde vi ikke stået med muligheden for at få det ene point, siger Tobias Thorsen.

Nu venter Otterup på udebane i næste uge, inden vi kalder til ny hjemmekamp i Skæring: Søndag den 30. oktober kl. 17.00 mod TMS Ringsted.

Foto: FotoTrine