Team Salgschef i Danmark, Heine Westbæk, fra Craft siger om den nye aftale:
– Det er en stor og spændende aftale for os i Craft. Aarhus er håndboldby med stort potentiale, og vi vil gerne være med på rejsen og være med, når der skal skrives ny håndboldhistorie. Og så er det også et statement fra os om, at VI VIL AARHUS. Både som håndboldby, men også som sportsby i den brede forstand. Det har vores seneste engagementer og investeringer også vist, hvor vi har indgået aftaler med blandt andet byens hold inden for fodbold, atletik, gymnastik og volleyball. Vi tror på Aarhus, vi holder af byen, og vi vil med på rejsen – sammen med Aarhus.

Bestyrelsesmedlem Peter Bredsdorff, som har repræsenteret Aarhus United og Aarhus HC i arbejdet med at sammensætte en aftale, peger også på, at der med den nye aftale, er skabt en unik mulighed for at brande Aarhus som håndboldbyen.

– Med den nye aftale, får vi nu en samarbejdspartner, som kommer til at bidrage til hele det løft, vi vil se i de kommende år. At vi overhovedet er kommet hertil, skyldes, at vi nu er sammen om Aarhus, at vi med en fond i ryggen kan give alle byens foreninger en massiv støtte, og at vi med vores kommercielle partnere, kan tillade os at have store ambitioner på vegne af vores to flagskibe på kvinde- og herresiden. Aftalen med Craft har et omfang og et ambitionsniveau, som vi kun kunne have drømt om for blot et år siden, siger han.