Efter en grundig rekrutteringsproces, hvor flere kvalificerede kandidater var på banen, var det et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Martin som den rette profil til at arbejde videre med talenterne i århusiansk herrehåndbold.

 

Anders Møller, formand i Viby Håndbold og medlem af Aarhus HC’s U19-styregruppe glæder sig over, at det er lykkedes at få Martin Hjortshøj ind som cheftræner i det fælles århusianske U19-tilbud:

– Jeg er sikker på, at Martin har både kvalifikationer og engagement til at skabe det bedst tænkelige trænings- og udviklingsmiljø for vores U19-drenge. Han har gennem mange år vist, at han har nogle helt særlige kvalifikationer, når det gælder talentpleje og -udvikling. Og så kender han tilmed det århusianske håndboldmiljø fra sin tid som ungdomstræner i byen.

Martin Hjortshøj har siden 2017 været tilknyttet som talenttræner på herresiden i Dansk Håndbold Forbund og han er derudover assisterende landstræner for herrelandsholdet i Beach Handball. Han er i øjeblikket træner for HC Odenses U19 Drenge – og før det har han blandt andet stået i spidsen for HC Odenses Herrer i 1. division samt Randers HH i håndboldligaen.

–  Jeg glæder mig over, at gode folk i Aarhus har ‘genstartet’ et elitemiljø med Aarhus HC i 1. division og et U19 håndboldfællesskab for byens mange håndboldspillere. Aarhus er en håndboldby, mange klubber i og omkring Aarhus laver et stort stykke arbejde med børne- og ungdomshåndbolden, så potentialet for talentudvikling samt produktion og fastholdelse af dygtige håndboldspillere er stort. Da muligheden opstod, oplevede jeg det som et ‘kald’ for mig til at vende tilbage til håndbolden i smilets by, og jeg glæder mig enormt meget til at påbegynde arbejdet, siger Martin Hjortshøj om den kommende opgave.