Cheftræner Tobias Thorsen og drengene i de sorte bluser glæder sig til at runde af på hjemmebanen foran vores altid talstærke og medlevende publikum,

– Vi var skuffede efter pointdelingen i Rækker Mølle, og vi glæder os helt vildt til at komme hjem igen og mærke den vilde atmosfære fra fans og sponsorer. Mod Rækker Mølle var det brændte chancer i de sidste 10 minutter, som desværre  betød, at et point blev liggende i Vestjylland, fortæller Tobias Thorsen.

Står det til ham og holdet, bliver der ikke uddelt julegaver til Grindsted:

– Vi kommer op imod et fysisk stærkt hold, med et meget strukturet spil og høj frekvens af kontra. Men vi er godt forberedt. Og vil gøre alt for at fortsætte vores gode pointhøst med 9 ud af 10 mulige de seneste 5 kampe. Det handler om, at vi holder fast i vores koncept og så – naturligvis – er dygtige til at få transporteret bolden helt-helt over mållinjen, siger Tobias Thorsen.

Der er lagt op til ægte julefest i Skæringhallen lørdag. Vores samarbejdspartnere og frivillige mødes før kampen til gløgg og æbleskiver, og vores fantastiske fangruppe ‘det sorte hjørne’ er igen på plads. Skæringhallen bliver endnu engang fyldt – så kom i god tid, og skyd juleferien i gang i det bedste selskab – og fællesskab.

#sammenomaarhus